ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η ψηφιακή εκτύπωση χρησιμοποιείται για συστήματα εκτύπωσης, στα οποία τα ψηφιακά στοιχεία τροφοδοτούνται κατευθείαν στη μηχανή. Στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ως παράδειγμα στην περιγραφή του drum αποθήκευσης εικόνας, από μαγνητογραφικές διαδικασίες ή για τον φωτισμό πλακών offset στη μηχανή. Εάν υπάρχουν υψηλής ανάλυσης αρχεία, μπορούν να δημιουργηθούν με αυτά τα συστήματα πολύ γρήγορα υψηλής ανάλυσης πολύχρωμες ετικέτες ακόμα και σε πολύ μικρό αριθμό μέχρι και την εκτύπωση ατομικών δειγμάτων.
 Το υγρό ηλεκτρικά φορτωμένο χρώμα (π.χ. HP Indigo), μεταβιβάζεται παρόμοια με τη γνήσια εκτύπωση offset με ένα ελαστικό πανί στο υλικό εκτύπωσης.

Το νέο «εξοπλιστικό πρόγραμμά» μας είναι ψηφιακό. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του αύριο με τεχνολογικές καινοτομίες που εκτοξεύουν τις δυνατότητες στη σφαίρα της φαντασίας.

Η Selloplast, εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα, άρτια οργάνωση, εξειδικευμένο προσωπικό και εφαρμόζοντας ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας πιστοποιημένο κατά το ISO 9001:2015 No 041120071, εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις στην έγχρωμη αυτοκόλλητη ετικέτα σε ρολό, με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 10 χρώματα.
Η Αλ. Παγιάντζας ΑΕ ως η πρώτη ετικετοποιΐα στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε την HP Indigo, πρωτοπόρησε στον ελληνικό και διεθνή χώρο των Βαλκανίων, καλύπτοντας τις ανάγκες των υψηλών απαιτήσεων στην αυτοκόλλητη ετικέτα, επενδύοντας σε ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης (της οποίας η φιλοσοφία βασίζεται στην μέθοδο Offset).
 Πλέον η υψηλή εκτύπωση της HEWLETT PACKARD Indigo δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες τεχνικές εκτύπωσης, όπως UV FLEXOGRAPHY, LETTERPRESS & OFFSET (αναλογική εκτύπωση), καθότι είναι εμφανέστατη η αίσθηση της υπεροχής της. Τα μεγαλύτερα οφέλη που προσφέρει η HP Indigo στον πελάτη είναι η ελαχιστοποίηση του stock, η εξαιρετική ποιότητα κλπ.

Τα πλεονεκτήματα της OFFSET

(ψηφιακή εκτύπωση)

  • Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης
  • Δεν χρειάζονται φιλμ ή πλάκες εκτύπωσης (κλισέ)
  • Μικρές ποσότητες, εξατομικευμένη εκτύπωση
  • Είναι δυνατές οι βραχυπρόθεσμες αλλαγές στοιχείων πάνω στην ετικέτα
  • Σύντομος χρόνος προετοιμασίας
  • Σύντομος χρόνος παράδοσης
WS60000